Antena Meniu Search
x

Video Opt adulți și un copil au fost răniți, după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit la ieșirea din Alexandria. Plan Roșu de intervenție

Un accident cumplit a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 6, la ieşire din Alexandria, pe direcţia de mers spre Bucureşti. Impactul s-a produs între o maşină şi un microbuz care s-a şi răsturnat. Opt adulţi şi un copil au fost răniţi. A fost nevoie şi de salvatorii de la descarcerare pentru scoaterea victimelor. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise 11 ambulanţe. Victimele au fost transportate la spital. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri. Poliţiştii au rămas la faţa locului pentru a stabili dinamica accidentului.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 13:02

Vezi și

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. 

Autorităţile din Teleorman intervin, luni, pe DN 6, la ieşire din Alexandria spre Bucureşti, la un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în accident sunt implicate 9 persoane”, au transmis autorităţile din Teleorman.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 7 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Opt adulți și un copil au fost răniți, după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit la ieșirea din Alexandria. Plan Roșu de intervenție