Antena Meniu Search
x

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE la Cluj: Un AUTOCAR s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat. Sunt răniti! AVEM IMAGINI

UPDATE Un accident grav s-a petrecut, miercuri, în localitatea clujeană Caţcău, după ce un un autoturism a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un autocar, care s-a răsturnat. Opt persoane au fost transportate la spitale din Cluj.

Update ora 22:10 - Opt persoane au fost transportate, miercuri seară, la unităţi spitaliceşti din Cluj, în urma accidentului. Una dintre victime este în stare gravă. Iniţial, a fost transportată la Dej, ulterior fiind chemat un elicopter SMURD care a preluat-o.

O altă persoană a refuzat transportul la spital. Printre victime nu sunt copii.

Update ora 20:30 - Primele victime ale accidentului au fost preluate de la locul accidentului şi vor fi transportate la spital, starea lor fiind bună. Traficul rutier este complet blocat.

Se pare că accidentul s-a produs după ce autoturismul a pătruns pe contrasens.

Pe acelaşi subiect

Un accident grav s-a petrecut, miercuri, în localitatea clujeană Caţcău, după ce un autocar s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat.

Potrivit primelor informarii, sase persoane sunt ranite, iar soferul autoturismului este încarcerat, însă conştient. Autorităţile clujene au activat planul roşu de intervenţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului intervin o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

- Stire in curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE la Cluj: Un AUTOCAR s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat. Sunt răniti! AVEM IMAGINI