Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Plan roşu în Constanţa după un accident inexplicabil. Un autocar şi un microbuz s-au ciocnit violent deşi mergeau pe acelaşi sens

37 de oameni şi-au văzut moartea cu ochii când autocarul şi microbuzul în care călătoreau s-au lovit puternic pe un pod din Cernavodă. Două ore au ţinut pompierii activat Planul Roşu de Intervenţie. 5 copii şi 6 adulţi, toţi din microbuz, au ajuns la spital pentru îngrijiri. Pentru a ajunge la destinaţie, pasagerii din autocar au fost preluaţi un alt autobuz.

de Andreea Filip

la 17.08.2024 , 07:33

Acestea sunt imaginile surprinse la scurt timp după accident. În stare de şoc, oamenii îşi ţin copiii în braţe, bucuroşi că au scăpat teferi. Impactul a fost atât de puternic încât mai multe bagaje s-au împrăştiat peste tot pe şosea. Autocarul în care se aflau 23 de călători mergea în aceeaşi direcţie. La un moment dat, pe un pod din oraşul Cernavodă, microbuzul în care erau 7 adulţi şi 5 copii a intrat inexplicabil în spatele lui. După un apel la 112, pompierii au activat imediat Planul Roşu de intervenţie.

România rămâne una dintre ţările Uniunii Europene cu cele mai multe accidente rutiere

"S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerae si ambulante SAJ si SMURD", a declarat Dan Constantinescu, ISU Dobrogea. Toţi cei 12 pasageri din microbuz au ajuns la spitalul din Cernavodă. 5 dintre ei au fost transferaţi apoi la spitalul din Constanţa pentru investigaţii suplimentare. "Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, precum și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indicilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative", a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Vezi și

Un alt autocar a ajuns la locul accidentului şi i-a preluat pe cei 23 de oameni, pentru a-i duce la destinaţie. România rămâne una dintre ţările Uniunii Europene cu cele mai multe accidente rutiere. Doar anul trcut peste 1.500 de persoane au murit în cele 4.500 de accidente produse.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Plan roşu în Constanţa după un accident inexplicabil. Un autocar şi un microbuz s-au ciocnit violent deşi mergeau pe acelaşi sens