Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au ridicat saci cu plante de cannabis de la traficanţii din Mehedinţi

Zeci de poliţişti din Craiova şi Mehedinţi şi procurori de la DIICOT Mehedinţi au efectuat, în cursul zilei de luni, opt percheziţii domiciliare pe raza teritorială a judeţului Mehedinţi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.07.2020, 10:25

Şapte traficanţi de droguri din Mehedinţi vor fi audiaţi
Poliţiştii au ridicat saci cu plante de cannabis - DIICOT

Zeci de poliţişti din Craiova şi Mehedinţi şi procurori de la DIICOT Mehedinţi au efectuat, în cursul zilei de luni, opt percheziţii domiciliare pe raza teritorială a judeţului Mehedinţi.

Au fost vizaţi şapte membri ai unei grupări de trafic de droguri care au vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani şi sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri pentru consum propriu şi formare a unei grupări infracţionale organizate.

Şapte traficanţi de droguri din Mehedinţi, ridicaţi de procurori şi poliţişti

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate, oamenii legii au ridicat saci cu droguri. A fost identificată o cultură outdoor de cannabis, constituită din plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, cu o înălţime de aproximativ 2,5 metri, muguri de canabis proaspăt culeşi, aflaţi în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum şi diferite echipamente necesare cultivării.

Conform anchetatorilor, "în urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, plantația de cannabis a fost cultivată în luna mai 2019, membrii grupării ocupându-se de îngrijirea şi recoltarea acestei".

Cei şapte suspecţi urmează să fie audiaţi la sediul DIICOT Mehedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţiştii au ridicat saci cu plante de cannabis de la traficanţii din Mehedinţi