Antena Meniu Search
x

Video Planul Roşu activat, în urma unei coliziuni între un autocar şi o maşină, în localitate 2 Mai. Doi adulţi şi un copil, răniţi

Un accident grav a avut loc seara trecută între un autocar şi un autoturism în localitatea 2 Mai din Constanţa. Două persoane au rămas încarcerate, iar un minor în vârstă de 11 ani a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Autoritățile au activat Planul Roşu de intervenţie întrucât în autocar se aflau 24 de persoane. 

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 08:09

Vezi și

Accidentul a avut loc în apropierea punctului de frontieră de la Vama Veche, în jurul orei 18:00, între un autocar și un autoturism. Autocarul a plecat din Galați și se îndrepta spre Istanbul cu 24 de persoane la bord. 

Anamaria Stoica ISU Dobrogea: Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat la ora 18:05 Planul Roșu de Intervenție. Trei persoane, dintre care doi adulți și un minor, în vârstă de 11 ani din autoturism, au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Maşina a fost distrusă

Maşina a fost complet distrusă în urma impactului și a ajuns în afara carosabilului.   

Olimpia Ceara, IPJ Constanţa: Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Victimele au fost transportate la spital iar din autocar nici un pasager nu a fost rănit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Planul Roşu activat, în urma unei coliziuni între un autocar şi o maşină, în localitate 2 Mai. Doi adulţi şi un copil, răniţi