Plictisit în carantină, un australian a folosit ambalajele în care îi era livrată mâncarea pentru a realiza o sculptură din hârtie

De Redactia Observator.
Publicat: 05.04.2021, 11:15.
Actualizat: 05.04.2021, 12:12

Pentru a-și ridica moralul în carantină, un artist din Australia a folosit ambalajele în care îi era livrată mâncarea și accesorii din camera de hotel pentru a-și creat un costum și o sculptură, ambele din hârtie.

David Marriott, artistul australian, alăturide Russell, calul din hârtie

David Marriott, artistul australian, alăturide Russell, calul din hârtie

David Marriott

Întors de la înmormântarea tatălui său din Londra, David Marriott a fost nevoit să rămână în carantină, într-un hotel din Brisbane, potrivit măsurilor anti-COVID. Plictisit, și pentru a-și ridica moralul, bărbatul a decis să dea curs imaginației sale și, din ambalajele în care i-a fost livrată mâncarea, a realizat un cal pe care l-a botezat Russel, scrie The Guardian.

Timp de 10 zile, David a încercat orice pentru a scăpa de plictiseală. Și-a comandat niște boxe portabile, mingi pentru a învăța să jongleze, însă nimic nu l-a ajutat.

Însă, inspirația i-a venit în momentul în care a observat mormanul de pungi de hârtie în care i s-a adus mâcarea. Artistul le-a srâns în camera sa fiind revoltat că hotelul nu reciclează. Din fericire, materialul i-a servit pentru un proiect ambițios.

Folosindu-se de obiectele din jurul său, australian și-a creat un costum din hârtie și un cal, pe care l-a botezat Russell. Cu o mașină de călcat pentru scheletul calului, hârtie, o foarfecă și scotch comandat de la un supermarket, în a zecea zi de carantină i-a dat formă lui Russell.

"Cred că următoarele creații vor fi un câine și o pisică. Sculptura i-a adus zâmbetul pe buze mamei mele și m-am bucurat enorm să o aud râzând din nou. Cred că oamenii au nevoie de un pic de amuzament, în această perioadă. "

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.