Antena Meniu Search
x

Plictisit în carantină, un australian a folosit ambalajele în care îi era livrată mâncarea pentru a realiza o sculptură din hârtie

Pentru a-și ridica moralul în carantină, un artist din Australia a folosit ambalajele în care îi era livrată mâncarea și accesorii din camera de hotel pentru a-și creat un costum și o sculptură, ambele din hârtie.

de Redactia Observator

la 05.04.2021, 12:12

David Marriott, artistul australian, alăturide Russell, calul din hârtie
David Marriott, artistul australian, alăturide Russell, calul din hârtie - David Marriott
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Întors de la înmormântarea tatălui său din Londra, David Marriott a fost nevoit să rămână în carantină, într-un hotel din Brisbane, potrivit măsurilor anti-COVID. Plictisit, și pentru a-și ridica moralul, bărbatul a decis să dea curs imaginației sale și, din ambalajele în care i-a fost livrată mâncarea, a realizat un cal pe care l-a botezat Russel, scrie The Guardian

Timp de 10 zile, David a încercat orice pentru a scăpa de plictiseală. Și-a comandat niște boxe portabile, mingi pentru a învăța să jongleze, însă nimic nu l-a ajutat. 

Însă, inspirația i-a venit în momentul în care a observat mormanul de pungi de hârtie în care i s-a adus mâcarea. Artistul le-a srâns în camera sa fiind revoltat că hotelul nu reciclează. Din fericire, materialul i-a servit pentru un proiect ambițios. 

Folosindu-se de obiectele din jurul său, australian și-a creat un costum din hârtie și un cal, pe care l-a botezat Russell. Cu o mașină de călcat pentru scheletul calului, hârtie, o foarfecă și scotch comandat de la un supermarket, în a zecea zi de carantină i-a dat formă lui Russell. 

"Cred că următoarele creații vor fi un câine și o pisică. Sculptura i-a adus zâmbetul pe buze mamei mele și m-am bucurat enorm să o aud râzând din nou. Cred că oamenii au nevoie de un pic de amuzament, în această perioadă. "

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Plictisit în carantină, un australian a folosit ambalajele în care îi era livrată mâncarea pentru a realiza o sculptură din hârtie