Antena Meniu Search
x

Video Ploaie în două săli de operaţie dintr-un mare spital din România. Marele "noroc" al pacienţilor

Situație incredibilă în cel mai mare spital din Gorj, unde a plouat în două săli de operații. De vină ar fi fost o conductă înfundată care a refulat în spital. Din fericire, chiar ieri a început relocarea Secției de Chirurgie pentru că unitatea medicală este în reabilitare. Așa că nu au fost afectați pacienţii. Din cauza șantierului, intervențiile chirurgicale au fost limitate la cazurile urgente.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.04.2024, 14:38

Vezi și

"Problemele au apărut încă de seara trecută, în jurul orei 22, când, spun reprezentanţii unităţii medicale, s-ar fi înfundat conducta care colectează apa pluvială. Aşa, apa s-a infiltrat cu uşurinţă în cele două săli de operaţie situate la etajul 2", transmite Diana Speretoriu, reporter Observator.

A plouat în sălile de operaţie

"Chiar ieri, înainte de această situaţie, pentru că unitatea medicală se află într-un proces de reabilitare, a început relocarea întregii secţii de chirurgie, inclusiv a celor două săli de operaţie. S-a mutat, de asemenea, şi o mare parte a aparaturii, însă au mai rămas echipamente în cele două săli de operaţie în care a plouat noaptea trecută. Reprezentanţii unităţii medicale dau asigurări că acestea nu ar fi avut de suferit din această cauză", adaugă Diana Speretoriu, reporter Observator.

"De asemenea, nu au fost probleme nici în ceea ce priveşte pacienţii sau cadrele medicale. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu este în şantier, se modernizează cu fonduri europene, iar lucrările ar trebui să fie gata în această primăvară", mai spune Diana Speretoriu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ploaie în două săli de operaţie dintr-un mare spital din România. Marele "noroc" al pacienţilor