Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pod şubred, improvizat cu sârmă, între două sate din Botoşani. Şoferii se roagă pentru vieţile lor: "Ai emoţii, că e vechi"

Pericol uriaş pentru şoferii din Botoşani! Podul dintre Dimăcheni și Corlăteni se află într-o stare avansată de degradare, iar în aceste momente e la un pas de prăbuşire. O tragedie s-ar putea întâmpla în orice moment, spun şoferii care îl traveresează zilnic şi văd adesea chiar şi microbuze ce depăşesc greutatea admisă. Autorităţile se simt depăşite de situaţie şi transmit că nu au fonduri pentru a-l reabilita. În lipsa reparaţiilor însă, s-au găsit alte alternative: improvizaţii cu...sârmă. 

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 10:23

Lemn putrezit, găurit şi...deschis traficului. Podul care face legătura între cele două localităţi botoşănene este traversat zilnic de sute de persoane.

Reabilitarea podului ar costa aproape 3 milioane de lei

3.5 tone. Atât cântăreşte de exemplu, microbuzul care transportă alimentele destinate copiilor. O greutate la limită pentru structura podului improvizat în unele locuri cu sârmă. În lipsa altor rute, şoferii nu au altă variantă decât să se roage pentru vieţile lor.  

Vezi și

"Ca tot omul, ai un pic de emoţii, că e vechi", ne spune un şofer. Comuna Dimăcheni este considerată una dintre cele mai sărace din judeţ, care cu siguranţă nu ar face faţă unei investiţii necesare pentru reabilitarea podului - aproape 3 milioane de lei. În faţa unui asemenea pericol, şoferii trăiesc un adevărat sentiment de teamă.      

Edilul din Dimăcheni speră să găsească surse de finanţare pentru reabilitarea podului cât mai repede, până nu se produce o tragedie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Pod şubred, improvizat cu sârmă, între două sate din Botoşani. Şoferii se roagă pentru vieţile lor: "Ai emoţii, că e vechi"