Antena Meniu Search
x

Video Poliţia Română face angajări. Ce teste trebuie să treacă candidaţii şi cum arată calendarul examenului

Una dintre cele mai mari instituţii ale statului face angajări. Vorbim despre Poliţia Română, acolo unde se caută un număr de 412 ajutori şef de post, prin încadrare directă din sursă externă. Iar cei care vor să îmbrace haina de poliţist, trebuie să se grăbească pentru că înscrierile la concurs au început deja.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.09.2021, 08:47

Vezi și

Înscrierile se fac online până în data de 24 septembrie, inclusiv. Potrivit calendarului concursului, în perioada 11 - 19 octombrie, candidaţii ale căror dosare au fost admise vor susţine proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. Mai apoi, în data de 23 octombrie, aceştia vor susţine proba scrisă care va fi una tip test grilă.

Poliţia Română încearcă astfel să suplinească deficitul de personal, iar cei care doresc să îmbrace haina de poliţist trebuie să ştie că toate informaţiile de care au nevoie pentru întocmirea dosarelor se găsesc pe site-urile Inspectoratelor de Poliţie din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Poliţia Română face angajări. Ce teste trebuie să treacă candidaţii şi cum arată calendarul examenului