Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Arad, filmat cum o bate crunt pe fosta soacră a iubitei. De 2 luni nu a păţit nimic, iar acum vrea brusc la pensie

Imagini scandaloase filmate în Arad. Un poliţist criminalist ar fi bătut în plină stradă, o femeie de 73 de ani. Nu-i era străină. Femeia este fosta soacră a iubitei sale şi îi are în grijă pe copiii acesteia. În urma unor discuţii în familie, poliţistul ar fi urmărit-o pe bătrână la piaţă şi a lovit-o fără milă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.05.2023, 14:11

Vezi și

Poliţistul a urmărit-o pe femeia în vârstă de 73 de ani, la un moment dat reuşeşte să se apropie de ea, începe să o înjure şi într-un final o loveşte puternic cu pumnul în piept. Femeia cade, are o problemă la picior şi nu reuşeşte să se ridice. Asupra ei se dezlănţuie o ploaie de lovituri şi abia la un moment dat cere ajutorul unor trecători.

Fiul femeii a depus imediat plângere la poliţie şi deşi această agresiune s-a întâmplat în luna martie nu au fost luate până acum măsuri. Omul spune că poliţiştii îl protejează pe colegul lor, care lucrează la serviciul de criminalistică.

A fost depusă mai departe şi o sesizare la parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, Poliţistul este în continuare în funcţie, dar şi-a depus brusc dosarul de pensionare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţist din Arad, filmat cum o bate crunt pe fosta soacră a iubitei. De 2 luni nu a păţit nimic, iar acum vrea brusc la pensie