Antena Meniu Search
x
LIVE

Polițist din București, prins în flagrant în timp ce lua o șpagă uriașă de la o femeie, pentru permisul de conducere

Victor Daniel Popescu, agent de poliţie judiciară în cadrul Secţiei 21 din Capitală, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, după ce a fost prins în timp ce primea 10.000 euro mită de la o femeie, căreia îi promisese că o va ajuta să obţină fraudulos două permise de conducere.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 16:39
mașină de poliție din România
Polițist din București, prins în flagrant în timp ce lua o șpagă uriașă de la o femeie, pentru permisul de conducere - Shutterstock (arhivă)

Potrivit DNA, în cursul zilei de 14 martie, poliţistul ar fi pretins de la o femeie suma de 15.000 de euro, pentru a-şi trafica influenţa pe care pretindea că o are asupra unor funcţionari publici, însărcinaţi cu eliberarea permiselor de conducere, promiţând cu aceeaşi ocazie că îi va determina pe aceştia să faciliteze obţinerea în mod fraudulos, de către aceasta şi fratele ei, a documentelor respective.

Polițistul, prins în flagrant în timp ce lua mită 10.000 de euro

A doua zi, poliţistul ar fi primit de la persoana respectivă suma de 10.000 euro, reprezentând o primă tranşă din suma pretinsă iniţial, ocazie cu care a fost prins de anchetatori, transmite Agerpres.

Ulterior, poliţistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dosarul se va judeca la Tribunalul Bucureşti. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițist din București, prins în flagrant în timp ce lua o șpagă uriașă de la o femeie, pentru permisul de conducere