Antena Meniu Search
x

Video Poliţistă aflată în timpul liber, lovită de un bărbat care băuse câteva pahare înainte. Scandal uriaş pe o stradă din Galaţi

Scandal monstru pe o stradă din Galaţi! O poliţistă aflată în timpul liber a fost lovită , ziua în amiaza mare de un bărbat de 53 de ani, care băuse câteva pahare înainte.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 10:01

Totul ar fi pornit după ce, individul băut gonea cu maşina, iar la un moment dat, i-ar fi lovit vehiculul agentei din spate, dar şi pe aceasta, cu pietre care au sărit de pe şosea. Supărată femeia a început să strige după el, numai că individul s-a dat jos din autovehicul şi a început să o bruscheze pe poliţistă.

Speriată, aceasta i-a cerut ajutorul iubitului ei, care a încercat să-l calmeze pe scandalagiu, până când aceştia au început să se lovească reciproc. Imediat, a intervenit şi un echipaj de poliţie, care i-au condus pe cei trei la secţie. La testarea cu aparatul etilotest bărbatului de 53 de ani avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus individul s-a ales şi cu o amendă, în valoare de 2.300 de lei.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Poliţistă aflată în timpul liber, lovită de un bărbat care băuse câteva pahare înainte. Scandal uriaş pe o stradă din Galaţi