Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti loviţi intenţionat de un şofer beat, la Huşi. Agenţii au fost luaţi rând pe rând pe capotă de bărbatul furios

Scene şocante, seara trecută, în municipiul Huşi! Doi agenţi de poliţie au oprit un şofer pentru un control de rutină. Cum acesta mirosea a alcool, au decis să-l teste cu aparatul etilotest. A fost momentul în care individul parcă şi-a pierdut minţile. A urcat în maşină, a demarat în trombă şi după ce l-a lovit pe unul dintre poliţişti, l-a luat pe cel de-al doilea pe capotă.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 08:31

Vezi și

A încercat apoi să se facă nevăzut, dar a fost prins câteva zeci de minute mai târziu, într-o parcare. Şi atunci a devenit violent şi a refuzat să i se recolteze probe biologice. S-a ales însă cu dosar penal pentru ultraj şi refuz de prelevare de mostre biologice.

Cei doi poliţişti loviţi au ajuns la urgenţe, dar sunt acum în afara oricărui pericol.

"În momentul prezentării, pacienţii erau conştienţi, cooperanţi, stabili hemodinamic. Iar în urma investigaţiilor de specialitate s-au constatat contuzii minore la nivelul membrelor, pacienţii fiind externaţi cu recomandări la aproximativ o oră şi jumătate de la prezentare, leziunile neimpunând tratamentul chirurgical de urgenţă", a declarat Bogdan Vasile Popa, managerul Spitalului Huşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţişti loviţi intenţionat de un şofer beat, la Huşi. Agenţii au fost luaţi rând pe rând pe capotă de bărbatul furios