Antena Meniu Search
x

Polițiștii au smuls MĂRTURISIREA ucigașului în cazul tânărului decapitat din Olt. Motivul pentru care băiatul a fost ucis în asemenea hal e terifiant de banal (VIDEO)

Deşi iniţial anchetatorii au crezut că a fost ucis de câini, necropsia a arătat altceva. Suspectul care l-ar fi ucis şi-a recunoscut fapta.

Vezi și

Deşi iniţial anchetatorii au crezut că a fost ucis de câini, necropsia a arătat altceva. A fost mână criminală. Suspectul, un tânăr din aceeaşi localitate, şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut.

Trebuie să citești și Cazul tânărului decapitat din Olt ia o turnură TERIBILĂ! Cele mai GROAZNICE bănuieli ale anchetatorilor se CONFIRMĂ! Autorul ar fi un PRIETEN al băiatului!

Se pare că victima obişnuia să plece de acasă şi nimeni nu s-a îngrijorat iniţial. Însă, localnicii i-au găsit cadavrul, la marginea localităţii Brastavăţu. Nu au ştiut la început despre cine e vorba căci trupul fusese mutilat de animale. 

Citește și Întorsătură ŞOCANTĂ în cazul tânărului din Olt găsit DECAPITAT, în șanţ! Anunţul făcut de anchetatori este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR

Pentru că obişnuia să bea, anchetatorii au crezut că băiatul a căzut şi a fost ucis de câini. Necropsia a arătat altceva. Ultima dată, băiatul a fost văzut la o benzinărie din sat împreună cu mai mulţi tineri. Printre ei şi suspectul, un vecin de 20 de ani. În faţa poliţiştilor, individul a recunoscut că l-a ucis pentru că l-a înjurat. Suspectul susţine că era beat şi nu-şi mai aminteşte exact ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițiștii au smuls MĂRTURISIREA ucigașului în cazul tânărului decapitat din Olt. Motivul pentru care băiatul a fost ucis în asemenea hal e terifiant de banal (VIDEO)