Antena Meniu Search
x

Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, acuzat că vânează polițiști

Cinci polițiștii din Craiova i-au declarat război prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj! Agenţii îl acuză că a început o adevărată vânătoare de polițiști și în cazurile de ultraj le schimbă încadrarea din victime în inculpați.

Vezi și

Cinci polițiștii din Craiova i-au declarat război prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj! Agenţii îl acuză că a început o adevărată vânătoare de polițiști și în cazurile de ultraj le schimbă încadrarea din victime în inculpați. Mai mult, polițiștii craioveni cer redeschirea unui dosar în care procurorul putea fi acuzat de ucidere din culpă, dar cazul s-ar fi mușamalizat. 

Într-o conferinţă de presă, poliţiştii au povestit că sunt cercetaţi pentru abuz și lovire, după ce au imobilizat un interop care ameninţa cu un cuţit mai multe persoane.

Cazul s-a petrecut cu 5 ani în urmă, dar a fost redeschis de câteva luni. Unul dintre poliţişti a fost chiar reţinut.

Poliţiştii spun că au ajuns pe nedrept în postura de inculpaţi la iniţiativa prim-procurorului Marian Rogoveanu.

Procurorul şi-ar fi făcut un nume de glorie din vânarea poliţiştilor şi ar fi cerut să i se raporteze personal după ce au fost făcute percheziţii în casa unuia dintre agenţi şi a părinţilor lui.

Pentru că au fost inculpaţi, nu doar cariera, dar şi onoarea poliţiştilor au de suferit. Ei au pierdut şi multe dintre drepturile care le veneau odată cu statutul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, acuzat că vânează polițiști