Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii din Târgu Jiu au intervenit în forţă pentru a stopa o petrecere de apartament: "Au dat cu spray lacrimogen deşi aveam fetiţa în braţe"

Intervenţie în forţă a poliţiştilor din Gorj într-un apartament din Târgu-Jiu pentru a opri o petrecere.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 16:17

Vezi și

Un echipaj format din opt poliţişti şi jandarmi au descins într-un apartament din Târgu-Jiu pentru a pune punct unei petreceri. Totul s-a petrecut duminică seară, 16 ianuarie, în jurul orei 01:00. O familie sărbătorea o zi de naştere, dar vecinii au reclamat că muzica este prea tare şi că nici nu respectă regulile impuse de pandemiei.

"În noaptea de 16/17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui apartament de pe raza municipiului Târgu Jiu, mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică. Cu ocazia intervenției, doi bărbați, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-au manifestat agresiv față de forțele de ordine și le-ar fi adresat totodată și amenințări cu moartea, împreună cu alți doi bărbați, de 36 și 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Ulterior, agresorii au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind dispusă efectuarea de cercetări de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea stabilirii situației de fapt", se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Oamenii au altă variantă

Oamenii au o cu totul altă variantă şi spun că oamenii legii s-au purtat abuziv. Motiv pentru care trei dintre participaţii la petrecere au formulat plângeri împotriva poliţiştilor pentru purtare abuzivă şi violare de domiciliu.

Pe acelaşi subiect

"Au venit la noi la ușă opt polițiști și jandarmi, cu toate că muzica nu era tare încât să deranjeze vecinii. Am deschis, ne-au cerut un buletin, le-am dat și am stat de vorbă, le-am spus că suntem nouă persoane, dintre acestea, cinci făceam parte din aceeași familie. Între timp a ieșit și ginerele meu la ușă și le-a spus că am oprit muzica de tot, iar unul dintre polițiști l-a prins de braț să-l scoată afară din apartament, cu toate că le-a zis că și el locuiește acolo", a declarat pentru gorjonline.ro unul dintre membrii familiei.

Una dintre femei susţine că poliţiştii au dat cu spray lacrimogen în apartament fără a ţine cont că erau şi copii acolo.

"Au dat cu spray lacrimogen fără să-i intereseze că aveam fetița în brațe. Am apucat doar să duc minora de 2 ani în camera, iar când m-am întors mi-au dat cu spray direct în față. Toți cei din casă eram leșinați pe jos, iar după ce ne-am revenit, ginerele s-a dus pe balcon și ei au intrat peste noi, l-au luat forțat și l-au scos afară din apartament, însă în fața ușii l-au bătut. Mi-au distrus apartamentul. Nu au ținut cont de copil, iar când le-am spus să cheme o salvare pentru fetiță, din cauză că vomita, au spus că nu este treaba lor", a declarat una dintre femeile prezente la petrecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliţiştii din Târgu Jiu au intervenit în forţă pentru a stopa o petrecere de apartament: "Au dat cu spray lacrimogen deşi aveam fetiţa în braţe"