Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Cluj care ar fi violat o tânără la o petrecere arestat preventiv pentru 30 de zile

Poliţistul din Cluj care ar fi violat o tânără la o petrecere de la o cabană din zona de munte a judeţului Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fapta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.11.2022, 13:35

Vezi și

”La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de poliţist”, a informat, marţi, Poliţia Judeţeană Cluj.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Poliţistul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. ”Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziţie”, a precizat IPJ Cluj.

Anchetatorii au comunicat că totul s-a întâmplat vineri noaptea în timpul unei petreceri organizată la o cabană din zona de munte a judeţului Cluj. Cu toţii consumaseră foarte mult alcool, iar tânăra s-a retras într-o altă încăpere pentru a se odihni. La un moment dat, agentul de la rutieră a intrat peste ea şi ar fi violat-o. Femeia a fost salvată de iubitul său care participa la aceeaşi petrecere, dar care nu a auzit-o din cauza muzicii

Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă. 

De-a lungul vremii, agentul de la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă, a ajutat, de exemplu, şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajutau femeile în vârstă să traverseze strada.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Cluj care ar fi violat o tânără la o petrecere arestat preventiv pentru 30 de zile