Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul de 23 de ani care a murit în Dolj ar fi intrat în depăşire fără să se asigure şi a izbit un microbuz. Făcea naveta zilnic 120 de km

Un tânăr poliţist din Craiova a murit în această dimineaţă după ce a intrat cu maşina într-un microbuz. Bărbatul de 23 de ani era în drum spre locul de muncă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 19.12.2023, 14:08

Vezi și

Diana Speretoiu, reporter Observator: În microbuz se afla doar șoferul. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost rănit și a fost transportat la spital. Accidentul s-a petrecut în localitatea Bratovoeşti din județul Dolj. Tânărul polițist, în vârstă de 23 de ani, mergea la serviciu. Era din Craiova, dar făcea zilnic naveta, aproximativ 120 de km dus-întors. Și în această dimineață mergea la serviciu, cu mașină personală. Undeva la mijlocul drumului, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un microbuz. Impactul i-a fost fatal. După ce a lovit microbuzul, mașina a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un gard de beton de pe marginea drumului.

Polițistul a fost resuscitat pentru zeci de minute, însă fără rezultat, iar cadrele medicale sosite la fața locului au fost nevoite să declare decesul. Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi intrat în depășire și nu s-ar fi asigurat corespunzător, însă colegii săi din cadrul IPJ Dolj vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţistul de 23 de ani care a murit în Dolj ar fi intrat în depăşire fără să se asigure şi a izbit un microbuz. Făcea naveta zilnic 120 de km