Antena Meniu Search
x

Video Poveste de Crăciun. Cele mai dragi amintiri ale copilăriei, rememorate de vedetele de azi: "Venea Moş Crăciun şi îi spuneam poezia cu Zdreanţă"

Crăciunul înseamnă cadouri, familie, prieteni, acasă şi multă alergătură prin oraş. Mai ales acum, în săptămâna care a început. Vă propun să vă opriţi puţin. Şi să faceţi un exerciţiu de imaginaţie - vă întoarceţi în timp, cu 10, 15, 25 de ani, cât vreţi.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 21:27

Vezi și

Numai să fiţi din nou copii. Descrieţi cel mai frumos moment care vă vine acum în minte. Noi am făcut experimentul cu mai mulţi oameni pe care îi vedeţi des la televizor. Dar niciodată nu i-aţi văzut aşa - emoţionaţi de povestea momentelor magice de Crăciun din copilăria lor. Le-am adunat pe toate, într-o colecţie de suflet - Poveşti de Crăciun. Descoperiţi astăzi, în spatele unor fotografii document, un personaj care îl cucerea pe Moş Crăciun cu poezia Zdreanţă.

"Atmosfera atunci cand faceam bradul era extrem de placuta in casa si imi amintesc ca nu prea aveam globuri sa punem in el dar puneam bomboane. De asemenea imi amintesc ca aveam ceva banane inainte de Craciun dar ele erau verzi si atunci le puneam pe calorifer ca ele sa se ingalbeneasca. Îmi amintesc cum ma duceam in fata bradului de Craciun si imi puneam sosonii aceia pe care cred ca toti copiii de dinainte de Revolutie i-au avut, si imi era intotdeauna foarte frig la picioare chiar si cu ei.

Undeva pe la 4, 5 ani de zile cand incepuse sa vina Mos Craciun fizic, il vedeam, acum ma uit pe poze si imi dau seama ca barba lui era din vata din aia obisnuita si ma surprind singur cum de nu m-am prins insa eram foarte incantat, imi frecam mainile si spuneam poezia cu Zdreanta. Asta e ce imi amintesc asa, in mare, din perioada aceea care a fsot una foarte frumoasa si tare as da timpul inapoi sa ma intorc acolo si sa mai traiesc ce traiam atunci", a declarat Răzvan Pascu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poveste de Crăciun. Cele mai dragi amintiri ale copilăriei, rememorate de vedetele de azi: "Venea Moş Crăciun şi îi spuneam poezia cu Zdreanţă"