Antena Meniu Search
x

Predicțiile șamanilor pentru 2022. Vom scăpa de pandemie?

Cu câteva ore înainte de sosirea anului 2022, șamanii peruvieni au făcut tradiționale predicții anuale, scrie Euronews. Un șaman a prezis că coronavirusul rămâne printre noi, dar într-o formă ușoară, înainte de a fi eradicat. 

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 12:44

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

"Coronavirusul va rămâne printre noi Va fi "ceva mai blând", dar vom trăi în continuare cu acest virus, iar încetul cu încetul va dispărea", a prezis șamanul Walter Alarcón, citează Euronews

Un alt șaman a prezis că vor urma dificultăți financiare. Vrăjitorii peruvieni au mai prezis că vor coninua  tensiunile de la granița dintre Rusia și Ucraina. Ei speră că situația se va detensiona datorită ritualurilor lor.

"Rusia vrea să invadeze teritorii din Ucraina, dar nu va reuși. De aceea noi, şamanii, suntem aici, să împiedicăm un război", a declarat şamanul Félix Roldán.

Șamanii au efectuat ritualuri cu fotografii ale unor politicieni precum președintele american Joe Biden, președintele rus Vladimir Putin și președintele mexican Andrés Manuel López Obrador, în timp ce unii dintre ei au folosit petale de flori și au suflat printr-un corn de taur în timpul practicilor spirituale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Predicțiile șamanilor pentru 2022. Vom scăpa de pandemie?