Antena Meniu Search
x

Video Premieră pe Aeroportul Otopeni. Zeci de acrobaţi ai Circului Metropolitan au transformat Terminalul Sosiri în arenă pentru cascadorii

Pasagerii care au aterizat în această dimineaţă pe Aeroportul Otopeni au avut parte de un show inedit. Acrobaţii de la Circul Metropolitan au transformat Terminalul Sosiri într-o adevărată arenă pentru cascadorii de Ziua Mondială a Circului.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 19.04.2024, 13:53

Vezi și

Spectacolul din Aeroportul Otopeni este o premieră pentru lumea circului. 

80 de acrobaţi ai Circului Metropolitan sunt, astăzi, prezenţi la aeroport, cu ocazia Zilei Mondiale a Circului, care se petrece în fiecare an, în a treia sâmbătă din luna aprilie.

Vorbim despre un spectacol care durează aproximativ o oră şi care înglobează, practic, tot ce pot să vadă spectatorii în toate spectacolele Circului Metropolitan.

Circul vine şi la Promenada Urbană, pe Calea Victoriei

În acest weekend, circul se pregăteşte cu mai multe momente, atât în incinta sălii de spectacol unde performează de fiecare dată, dar şi pe străzi, pentru că în Bucureşti, ca în fiecare weekend, ne bucurăm de promenada urbană de pe Calea Victoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Premieră pe Aeroportul Otopeni. Zeci de acrobaţi ai Circului Metropolitan au transformat Terminalul Sosiri în arenă pentru cascadorii