Antena Meniu Search
x

Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă, nu se mai ținea pe picioare (video)

Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă de duminică de la prânz. Ciolacu nu se mai ținea pe picioare și a fost nevoie de întreruperea conferinței de presă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.05.2020, 12:57

Președintele PSD, Marcel Ciolacu Vezi și
  • Marcel Ciolacu a fost aproape să cadă peste pupitrul de la care vorbea.
  • Președintele PSD a avut probleme medicale la 10 minute după începerea conferinței.

UPDATE 12:50: Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău, fiind iniţial chemată ambulanţa. Potrivit unor surse, apelul pentru solicitarea ajutorului medical ar fi fost anulat, având în vedere că liderul PSD şi-a revenit

Ulterior, Biroul de presă al PSD a confirmat că Marcel Ciolacu şi-a revenit, a părăsit sediul partidului şi urmează să-şi facă un control medical. eL A fost filmat când pleca din sediul PSD și le-a spus ziariștilor că merge la spital.

_____________________________________________________

Marcel Ciolacu a susținut duminică la prânz o conferință de presă la sediul PSD, și la 10 minute după începerea acesteia politicianul și-a pierdut echilibrul și a fost aproape să cadă peste pupitrul din fața sa.

Ciolacu nu se mai putea ține efectiv pe picioare, reușește să se echilibreze dar începe să tremure și apare din dreapta imaginii un bărbat care pare cadru medical și îl susține. Imediat transmisiunea live a conferinței a fost oprită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă, nu se mai ținea pe picioare (video)