Antena Meniu Search
x

Video Preţul unei croaziere pe Dunăre. Sute de turişti sunt aşteptaţi după ce anul trecut au evitat zona din cauza războiului din Ucraina

55 de nave de croazieră sunt aşteptate anul acesta pe Dunăre. După ce anul trecut au evitat zona din cauza războiului din Ucraina, turiştii din toată lumea revin şi fac din nou rezervări pentru o vacanţă de vis pe traseul Constanţa-Viena. Primii oaspeţi au ajuns deja în România şi sunt încântaţi de locuri şi de oameni.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.04.2023, 21:03

Vezi și

160 de turişti din America au ajuns în România cu avionul şi au avut deja timp să se bucure de frumuseţile ţării noastre. Acest cuplu din Carolina de Sud isi petrece aniversarea celor 45 de ani de căsătorie  în această croazieră. Turiștii străini pot opta pentru plimbări în cele mai frumoase zone din România. O excursie pe canalele din Deltă costă 300 de dolari un minisejur în zona Brașov - Sighişoara, 1.000 de dolari.

O astfel de croazieră costa 7.500 de dolari

Croaziera de două săptămâni are ca punct de plecare Portul Constanţa şi cuprinde 12 orașe de pe Dunăre. "Avem Ruse în program, deci Bulgaria, unde oprim, apoi vor vedea Vucovar care este în Croaţia, apoi Mohaci, Budapesta unde vom sta două zile pentru ei, Slovacia, Bratislava şi apoi Viena au trei zile de vizitat", a declarat Teodor Panait, căpitan.

O astfel de croazieră costa 7.500 de dolari. În funcție de cabină, dar și de facilitățile alese, întreaga vacanta poate sa ajungă şi la 15.000 de dolari. Nava cu care călătoresc are bibliotecă, teren de minigolf, restaurant și bar. "Capacitatea noastră maximă este 190 de pasageri, dar pentru confort nu încărcăm niciodată la full. Aceasta e zona lor de relax cu verdeaţă", a declarat Teodor Panait, căpitan. 45 de nave turistice trebuiau să ajungă în România în 2022. În final, au venit doar 16, asta pentru că mulţi turişti s-au speriat de războiul din Ucraina şi au anulat rezervările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Preţul unei croaziere pe Dunăre. Sute de turişti sunt aşteptaţi după ce anul trecut au evitat zona din cauza războiului din Ucraina