Antena Meniu Search
x

Video Preţurile încep să scadă pe litoral. În septembrie, se vor găsi camere şi cu 70 de lei pe noapte

Weekendul prelungit de Sfânta Maria a trecut, dar distracţia, pe litoral, continuă. Hotelurile şi pensiunile sunt încă pline şi vor rămâne aşa până spre finalul sezonului estival. Unul dintre motive: preţurile încep să scadă. Pe plaje, petrecerile cu spumă menţin atmosfera de vacanţă şi adună turişti valuri, valuri.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 16.08.2022, 20:53

Vezi și

La mare, petrecerile se ţin lanţ şi în cursul săptămânii. Un party cu spumă pe o plajă din Costineşti a adunat laolalată zeci de turişti din toate colţurile ţării. Un motiv în plus de bucurie care aduce turişti pe litoral sunt preţurile la cazare mai mici. În Costineşti, cea mai aglomerată staţiune în acest sezon, tarifele au scăzut deja. "Avem oferte pentru toate gusturile. Preţurile sunt mult mai accesibile. Au scăzut. Avem şi turişti. Nu s-a terminat sezonul. Lumea vine, caută. Sunt reduceri destul de bune. De la 350 la 250 de lei, camer cu baie aer condiţionat, frigider. Adica toate dotările", a declarat Ana Bolboceanu - proprietar pensiune.

În septembrie, se vor găsi camere pe litoral şi cu 70 de lei pe noapte

În Eforie Nord, preţurile mari rămân pe val. Un pachet de vacanţă all inclusive la un hotel de patru stele, costă cel puţin o mie de lei, pentru două persoane. "Noi oferim în continuare pachete în regim all inclusive. Asta înseamnă mese tip bufet, şezlonguri la plajă şi la piscină, petrecerea seara la piscina exterioară. Avem şi un centru SPA", a declarat Idris Lacme - șef recepție. În staţiunea Mamaia multe hoteluri sunt ocupate la capacitate maximă.

"Este în continuare vârf de sezon la Mamaia. Suntem la capacitate maximă şi în următoarele zile, chiar dacă a trecut ziua Sfintei Marii. Păstrăm gratuitatea pentru toţi copii până în 14 ani pe tot parcusul lunii august şi septembrie. Pornim de la 270 de lei de persoană all inclusive până la sfârşitul lunii august", a declarat Roxana Taiss - manager hotel. "Sunt disponibile oferte, zile gratuite în perioada viitoare. De asemenea, după 20, tarifele încep să scadă cu până la 25%. Avem deja câteva hoteluri care au făcut această ofertă specială. De la 1 septembrie, în general, tarifele vor scădea cu mult. Cred că se vor ajunge şi la peste 50%", a declarat Ştefan Necula - manager agenție de turism. În septembrie, se vor găsi camere pe litoral şi cu 70 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Preţurile încep să scadă pe litoral. În septembrie, se vor găsi camere şi cu 70 de lei pe noapte