Antena Meniu Search
x

Vremea se schimbă din nou. Ce anunță meteorologii la început de săptămână

În timp ce în restul ţării toamna abia se instalează, în Miercurea Ciuc a venit iarna. La polul frigului din România au fost înregistrate 8 grade cu minus.

Vezi și

În timp ce în restul ţării toamna abia se instalează, în Miercurea Ciuc a venit iarna. La polul frigului din România au fost înregistrate 8 grade cu minus. Până şi localnicii, obişnuiţi cu temperaturile polare, au fost surprinşi. Se aşteptau la ger, dar nu aşa devreme. Meteorologii anunţă o iarnă grea.

Iarna a pus stăpânire pe Secuime. Dimineaţa, Miercurea Ciuc era un oraş îngheţat. De la plante, la maşini şi ferestre, totul era acoperit cu chiciură. Aşa că oamenii, deloc încântaţi de iarna timpurie, au trecut la garderoba de iarnă.

O iarnă care începe din octombrie se va traduce în cheltuieli în plus pentru oameni.

Frig a fost şi în restul ţării. Iar cum meteorologii anunţă o iarnă cruntă, oamenii au început să-şi facă deja provizii de lemne.

Deşi iarna nu pune încă stăpânire pe ţară, temperaturile vor continua să scadă. Mâine, temperaturile maxime nu vor depăşi 22 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între -7 grade, în arcul interior al Carpaţilor şi 11 grade în Doborgea. Marţi se va mai încălzi puţin, cu minime de -3 grade şi abia miercuri cele mai scăzute temperaturi înregistrate vor fi pozitive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vremea se schimbă din nou. Ce anunță meteorologii la început de săptămână