Antena Meniu Search
x

Video Primăria din Ungheni a fost spartă cu topoare. Hoții au furat tot ce au prins, inclusiv imaginile de pe camerele video

Jaf la primărie. S-a întâmplat în Ungheni, Argeş, unde hoţii au spart sediul instituţiei cu răngi şi topoare şi au fugit cu toţi banii pe care i-au găsit acolo. Aceştia au luat cu ei şi computerul unde se stochează imaginile camerelor de supraveghere. Au profitat de faptul că paznicul era în concediu medical.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 11:07

Vezi și

Jaful a fost descoperit dimineaţa, când un angajat a intrat în primărie şi a găsit birourile răvăşite. La casierie, geamul era spart și casa de bani deschisă. Primarul crede că hoţii au ştiut bine ce fac.

Iulian Miu, primar: Ca să poţi să spargi o casă de bani de genul casei noastre de bani... A fost cineva care a ştiut unde să dea, ce să facă, cum să o spargă. Au intrat, au văzut camera care monitoriza caseria, probabil au intrat cu vreo cagulă ceva şi au pus un prosop pe ea.

Hoții au plecat și cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Mai mult decât atât, hoţii au plecat din primărie şi cu unitatea centrală unde se stochează imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în comună. Au avut şi un alt avantaj. Clădirea nu avea paznic. 

Iulian Miu, primar: Paznicul care trebuia să fie de pază este în concediu medical, este bolnav şi celălalt asigură aşa, o permanenţă în limita posibilităţilor.

Însă şi paznicul de rezervă a aflat de jaf de la poliţişti. Poliţia a deschis un dosar penal pentru furt calificat. Ar avea deja un cerc de suspecţi. Din casierie ar fi dispărut în jur de 10.000de lei. De obicei aici sunt păstraţi mai puţini bani, însă recent mai multe persoane din comună plătiseră impozitele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Primăria din Ungheni a fost spartă cu topoare. Hoții au furat tot ce au prins, inclusiv imaginile de pe camerele video