Antena Meniu Search
x

Profesoară din Bucureşti "linşată" pe Facebook, a umilit singura elevă din liceu care nu a luat BAC-ul

O profesoară din Bucureşti e "linşată" pe Facebook, după ce a umilit singura elevă din liceul la care predă care nu a luat BAC-ul. Profesoara şi-a sters contul de Facebook, după ce postarea ei a primit zeci de comentarii indignate.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.07.2019, 13:26

O profesoară din Bucureşti e "linşată" pe Facebook, după ce a umilit singura elevă din liceul la care predă care nu a luat BAC-ul. Profesoara şi-a sters contul de Facebook, după ce postarea ei a primit zeci de comentarii indignate.

Cristina Laura Ştefan, profesoară de matematică la Liceul A.I. Cuza din Bucureşti, a fost foarte supărată că unitatea ei de învăţământ nu pe prima la promovabilitatea Bacalaureatului în Capitală, ci doar pe Sector, din cauza unei singure eleve care a picat examenul.

Profesoara dezvăluie în postarea de pe facebook că adolescenta era una cu probleme, se droga şi nu învăţa, şi că ea a vrut să o lase repetentă, dar o comisie a decis că fata poate intra în examen.

"Ma intreaba facebook-ul la ce ma gandesc in fiecare zi. Azi ma gandesc la bacalaureat si la faptul ca suntem primii pe sector, dar nu si pe municipiu pentru ca a picat o fata. A picat bacu'. Clasamentele, comentarii, parinti disperati, profesori mandri. Fata picata se droga in clasa a 9-a a 10-a. Fata picata a fost lasata corigenta la matematica. Decat e drept ca in zilele bune reusea de un 5. E drept ca parintii voiau mai mult si fata a intrat in depresie. Si surpriza, dupa clasa a 11-a a ramas  corigenta la matematica. Si in toamna repetenta. Doar ca exista posibilitatea unei reexaminari. O comisie a hotarat ca ea este o eleva ce merita sa treaca clasa a 12-a si sa intre in bac. Fara sa o cunoasca, fara sa ii cunoasca istoricul, situatia medicala, situatia de la calasa, au hotarat sa o promoveze. Si a picat bacul pentru ca medicamentele de depresie si o comisie ce nu ii stia istoricul au hotarat ca ea e capabila sa treaca a 12-a.

Pe acelaşi subiect

Va rog mult sa nu mai judecati promovabilitatea la bac dupa cat de buni sunt profesorii, mediatorii, programele, vremea, norocul sau astrele. Promovabilitatea are legatura cu... nimic.", a scris Cristina Laura Stefan.

Reacţiile au fost atât de virulente la adresa dascălului, încât aceasta şi- şters contul de Facebook.

Reka Vadasz, directoarea lieului, a postat la rândul ei pe Facebook şi spune că e regretabil mesajul colegei ei şi că acesta nu reprezintă nici punctul personal de vedere şi nici al liceului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Profesoară din Bucureşti "linşată" pe Facebook, a umilit singura elevă din liceu care nu a luat BAC-ul