Antena Meniu Search
x

Bogdan, stomatologul timişorean care s-a sinucis: "Ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru"

Bogdan, stomatologul timişorean care s-a sinucis, i-a lăsat soţiei un mesaj teribil pe facebook, în care dezvăluie cum aceasta începuse să îl loveasca, iar relaţia lor se degradase teribil: "Ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.07.2019, 09:49

Bogdan, stomatologul timişorean care s-a sinucis, i-a lăsat soţiei un mesaj teribil pe facebook, în care dezvăluie cum aceasta începuse să îl loveasca, iar relaţia lor se degradase teribil: "Ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru".

Bogdan Chişevescu, un medic stomatolog respectat în Timişoara, s-a sinucis marţi după amiază, lăsând pe Facebook o scrisoare de adio cutremurătoare. Scrisoarea adresată soţiei sale, e un strigăt de disperare al bărbatului de 39 de ani, care n-a mai suportat relaţia pe care ajunsese să o aibă cu mama copilului său.

Tată al unui băieţel de 4 ani, Bogdan îşi învinovăţeşte soţia că devenea violentă atunci când se certau şi îi aminteşte cum l-a bătut de faţă cu copilul şi cu mama ei. Mai mult, stomatologul o acuză pe soţia lui că vrea să scape de el, dar să îl folosească în continuare.

"Acum pot spune împăcat că este penibil ce faci de un an de zile, adica încerci să te scapi lent, amiabil, de mine, încât tu să beneficiezi de toate avantajele din partea mea, adică a unui om care te iubeşte şi îşi iubeşte copilul. De ce? Pentru că nu îţi poţi ierta faptul că eşti violentă când îţi pierzi controlul?", a scris Bogdan.

Pe acelaşi subiect

Medicul i-a amintit soţiei un moment înfiorător, când, în timpul unei certe, ea a fost enervată de ceva ce el spusese: "Ai transformat afirmația mea pozitivă într-un scandal penibil în care ai ajuns să mă baţi în fața copilului nostru și a mamei tale."

"Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greșit vă spun sincer că îmi pare rău", scrie medicul în scrisoarea de adio.

Bogdan fost găsit fără suflare, în propria casă, chiar de soție, cu o funie largă în jurul gâtului și cu venele tăiate la ambele mâini. Se pare că a încercat să se spânzure, dar nu a reușit, așa că a decis să-și taie venele la ambele mâini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bogdan, stomatologul timişorean care s-a sinucis: "Ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru"