Antena Meniu Search
x

Video Proiectul "Casa de Comerţ Unirea": Ministerul Agriculturii vrea să introducă produse românești pe rafturile marilor magazine

În cel mult două săptămâni vom găsi în marile magazine fructe şi legume româneşti de la micii agricultori. Toate cu sigla "Casa de Comerţ Unirea". Proiectul de suflet al ministrului Agriculturii, Petre Daea, revine oficial, după doi ani de pauză. De anul viitor, producătorii locali vor beneficia şi de magazine proprii.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 08.10.2022, 14:16

Vezi și

Planurile sunt de a înființa câte un magazin Unirea în piețele centrale din fiecare sector din Capitală. De asemnea, ulterior, reprezentanții Ministerului Agriculturii își doresc să deschidă un astfel de magazin în fiecare regiune din țară, însă, aceste lucruri s-ar putea concretiza abia de anul viitor.

Până atunici, în maximum două spătămâni, spune Ministrul Agriculturii, Petre Daea, am putea vedea produse românești în marile magazine din țară. Vorbim în primă fază despre Carrefour și despre Metro, însă sunt negocieri și cu ceilalți jucători importanți. De asemenea, Ministerul Agriculturii vrea să intre cu produsele românești prin acest sitem și pe lanțurile HoReCa, astfel că acestea să devină mai cunoscute și turiștilor străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Proiectul "Casa de Comerţ Unirea": Ministerul Agriculturii vrea să introducă produse românești pe rafturile marilor magazine