Antena Meniu Search
x

Video Protest astăzi în faţa Ministerului Sănătăţii. Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva, dacă nu li se vor mări salariile şi norma de hrană

Nu doar profesorii sunt nemulţumiţi. Sindicaliştii din sănătate au anunţat că vor picheta timp de două ore astăzi în faţa Ministerului Sănătăţii. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 08:12

Vezi și

Federaţia Sanitas spune că va declanşa grevă dacă angajaţilor din sistem nu le vor fi mărite salariile şi norma de hrană, revendicări pe care le-au făcut încă din luna februarie. În plus, sindicaliştii cer şi deblocarea posturilor din sistemul de sănătate. 

În acelaşi timp, strâng semnături de la membrii de sindicat pentru declanşarea grevei generale, cel mai probabil, la jumătatea lunii viitoare. 

"Considerăm că un Guvern care tratează cu indiferență cele două sisteme vitale ale unei națiuni – Sănătatea și Învățământul – este un Guvern care trebuie urgent să își revizuiască politicile sau să plece", au transmis reprezentanţii Federaţiei Sanitas. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Protest astăzi în faţa Ministerului Sănătăţii. Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva, dacă nu li se vor mări salariile şi norma de hrană