Antena Meniu Search
x

Video Pui de urs, rănit grav după ce a ajuns în parcarea unui mall din Brașov și a sărit din balconul acesteia. Ca să-i curme suferința, autoritățile l-au eutanasiat

Un pui de urs a suferit răni grave după ce a ajuns în parcarea unui mall din Brașov și a sărit din balconul acesteia, în încercarea de a ieși de acolo. A căzut, s-a rănit grav, dar a continuat să meargă pe stradă Română, unde a fost prins de echipa de intervenție. Ca să îi curme suferința, autoritățile l-au eutanasiat. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 13:13

Vezi și

Incidentul a avut loc luni dimineața. Autoritățile au stabilit că este vorba despre același urs care a fost văzut în oraș săptămâna trecută. Luni, în jurul orei 4.30, ursul a intrat într-o parcare și după ce a urcat la etajul 1 a găsit un balcon, pe unde a încercat să iasă. A căzut și s-a rănit grav, dar a continuat să meargă pe stradă Română, unde a fost prins de echipa de intervenție.

Având în vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui

Având în vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui, a anunțat Primăria Brașov. De la intrarea în parcarea mall-lui și până la prinderea lui, ursul a fost monitorizat de echipa de intervenție și nu a reprezentat nici un risc pentru brașoveni, au precizat reprezentanții Primăriei Brașov.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator, Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pui de urs, rănit grav după ce a ajuns în parcarea unui mall din Brașov și a sărit din balconul acesteia. Ca să-i curme suferința, autoritățile l-au eutanasiat