Antena Meniu Search
x

Video Puteri sporite pentru Poliţia Locală. Ce riscă şoferii care parchează neregulamentar: amenda e de 3.000 de lei

Polițiștii locali vor primi mai multe puteri. Vor putea afla exact cine se află la volan, atunci când mașina a fost implicată într-o ilegalitate. În cazul în care proprietarii nu vor să dea informații despre șofer, riscă amenzi mari.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.11.2022, 20:15

Vezi și

Polițiștii locali vor putea afla proprietarul unei mașini și, mai mult, îi vor putea cere acestuia date despre persoana căreia i-a încredințat vehiculul. În cazul în care refuză să spună cine se afla la volan, proprietarul de drept al mașinii riscă să fie amendat cu 3.000 de lei. Până în prezent, polițiștii locali puteau să facă acest lucru numai cu sprijinul agenților de la Rutieră.

Dacă polițiștii locali găseau o mașină parcată neregulamentar, tot ce puteau face era să lase o simplă înștiințare în parbriz. Proiectul a trecut astăzi de Camera Deputaților. Mai departe, legea trebuie promulgată de președintele Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Puteri sporite pentru Poliţia Locală. Ce riscă şoferii care parchează neregulamentar: amenda e de 3.000 de lei