Antena Meniu Search
x

Video Răfuială între două clanuri din Maramureş, după un live pe TikTok. Furioşi, rivalii s-au înarmat cu bâte, au ieşit pe străzi şi s-au luat la bătaie

Reglare de conturi între două familii din localitatea Fersig, judeţul Maramureş! După lăsarea serii, cele două clanuri rivale s-au înarmat cu bâte şi s-au lovit fără reţinere.  

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 08:53

Vezi și

Scâteia de la care a pornit scandalul ar fi fost un live pe TikTok. Un adolescent de doar 15 ani, împreună cu alţi doi bărbaţi ameninţă o tânără de 24 de ani. Supăraţi nevoie mare, părinţii fetei nu au stat pe gânduri şi au mers să-şi apere fata, însă nu singuri, ci împreună cu mai multe rude. 

Bătaie cu bâte după un live pe TikTok

Ameninţările au continuat chiar şi după încheierea bătăii. 

De teama unei alte altercaţii, tânăra a mers la Poliţie.

"Astăzi, 1 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Satulung au fost sesizați prin plângere de către o tânără de 24 de ani despre faptul că, în seara de 30 martie a.c, aflându-se în incinta domiciliului ei din localitatea Fersig, ar fi fost amenințată. Persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi un bărbat în vârstă de 47 de ani și doi tineri de 15 și 22 de ani", a transmis IPJ Maramureş.

Pe numele celor trei făptaşi a fost deschis un dosar penal pentru amenințare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Răfuială între două clanuri din Maramureş, după un live pe TikTok. Furioşi, rivalii s-au înarmat cu bâte, au ieşit pe străzi şi s-au luat la bătaie