Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Răfuială sângeroasă filmată într-o parcare din Pitești. Unul dintre bătăuși l-a tăiat pe celălalt cu ciobul, după o ceartă la păcănele

Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, într-o parcare din Piteşti, după o ceartă la păcănele, iar răfuiala a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. Vă avertizăm urmază imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 11:06

Pe imagini se observă cum un bărbat, care avea în mână un ciob de sticlă, se repede la un individ pentru a-l lovi, moment în care alt bărbat intervine pentru a-i despărţi.

Pus la pământ și lovit vu un ciob de sticlă

În zadar, însă, cei doi continuă să se lovescă cu bestialitate până când unul dintre ei este pus la pământ. Victima, un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital, iar agresorul în vârstă de 46 de ani s-a ales cu dosar penal. Acesta din urmă a fost audiat, apoi reținut pentru 24 de ore.

Vezi și

El va fi dus și în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Poliția Argeș a anunțat ca face cercetări pentru loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Agenții trebuie să stabilească de la ce a pornit scandalul între cei doi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Răfuială sângeroasă filmată într-o parcare din Pitești. Unul dintre bătăuși l-a tăiat pe celălalt cu ciobul, după o ceartă la păcănele