Antena Meniu Search
x

Foto "Rămas bun, prieten drag!" La doar 20 de ani, Gabi a ales moartea după o ceartă cu părinții. A fost găsit spânzurat într-o anexă a casei din Maramureș

A ieșit în oraș cu prietenii și s-a distrat. Nimeni nu avea să știe că sunt ultimele clipe de fericire și ultima ieșire. După o ceartă cu părinții, Gabi a ales să moară la doar 20 de ani. A fost găsit spânzurat într-o anexă a casei chiar de tatăl său, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

de Monica Palade

la 08.05.2023, 16:43

Gabi a plecat sâmbătă seara la distracție cu câțiva prieteni. A fost găsit mai târziu de tatăl său și adus acasă, în jurul orei 23.30. Aici a început o ceartă cu părinții, iar în jurul orei 1.00 a plecat din nou. Îngrijorați, oamenii au plecat în căutarea lui și aveau să facă descoperirea șocantă. Gabi și-a pus capăt zilelor într-o anexă a gospodăriei, în jurul orei 2.00.

A ales moartea la 20 de ani 

În ciuda eforturilor depuse, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de polițiști și criminaliști. Cadavrul acestuia a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Apropiații au transmis mesaje înduioșătoare pe rețelele de socializare și sunt șocați de decizia fatală pe care Gabi a ales-o să își încheie scurta existență. "Rămas bun, Gabi! Vei ramane mereu în sufletele noastre!", "Mult prea repede, Gabi… ai grijă de tine acolo sus", "Ramas bun prieten drag! Condoleanțe familiei!". „Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să -l odihnească în pace!”, „Doamne Gabi nu-mi vine sa cred ca ai plecat asa de vreme, odihna vesnica sa ai!”, „Dumnezeu să-l ierte, sa-l odihnească sincere condoleanțe! Păcat mare Gabita, un băiat asa tinar frumos păcat mare odihna veșnică! Condoleanțe familiei îndoliate”.

Ce spun polițiștii

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.09, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat de 48 de ani, despre faptul că și-a găsit fiul spânzurat într-o anexă a imobilului în care locuiesc. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un tanar de 20 de ani, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș și unul S.M.U.R.D. i-au efectuat manevre de resuscitare, însă la ora 02.46 i-a fost declarat decesul. Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Rămas bun, prieten drag!" La doar 20 de ani, Gabi a ales moartea după o ceartă cu părinții. A fost găsit spânzurat într-o anexă a casei din Maramureș