Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rănit în dragoste, un bărbat a tras focuri de armă în curtea celui care i-ar fi furat iubita, în Ilfov. A fost prins apoi beat la volan

Incident şocant, aseară, în comuna Cornetu, din judeţul Ilfov! Supărat nevoie mare că partenera l-a părăsit, un individ în vârstă de 45 de ani a vrut să îşi facă dreptate cu arma. Hotărât să se răzbune a tras un foc de armă în curtea unei bărbat în vârstă de 66 de ani, pe care îl considera duşmanul lui. Imediat după a demarat în trombă şi a fost prins de agenţi în Capitală. Nu mare le-a fost surpriza când l-au testat! Avea o alcoolemie de 0,85mg/l.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 08:28

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 66 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Cornetu, un alt bărbat ar fi coborât din autoturism și ar fi tras cu o armă spre curtea acestuia, fără a răni vreo persoană.

Ce le-a pus anchetatorilor

Imediat după gestul inconştient, individul a demarat în trombă. Zeci de poliţişti au pornit în urmărirea lui. După minute bune, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost găsit în Capitală. În maşină agenţii au găsit o sticlă de alcool, din care cel mai probabil acesta consumase, pentru că la testarea cu aparatul etilotest a ieşit o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Flancat de poliţişti, agresorul a fost dus încătuşat direct la INML.

Vezi și

Bărbatul ar fi folosit arma ca să se răzbune, după ce partenera sa l-ar fi părăsit. Agresorul a dat explicaţii întreaga noapte în faţa anchetatorilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Rănit în dragoste, un bărbat a tras focuri de armă în curtea celui care i-ar fi furat iubita, în Ilfov. A fost prins apoi beat la volan