Antena Meniu Search
x

Răniţi, scandal şi geamuri făcute praf, după ce 13 bărbaţi s-au bătut cu bâte şi pietre, în Sibiu

Poliţiştii din Sibiu au reţinut 13 persoane care s-au bătut cu bâte şi pietre, într-un imobil din Rusciori. În urma scandalului, geamurile casei au fost sparte, iar cinci persoane au ajuns la spital, una fiind internată.

De Redactia Observator la 07.10.2021, 21:51
Cinci persoane au ajuns la spital, după o bătaie cu bâte şi pietre, în judeţul Sibiu
Cinci persoane au ajuns la spital, după o bătaie cu bâte şi pietre, în judeţul Sibiu

”La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au reţinut 13 localnici din Rusciori, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, respectiv distrugere”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu, potrivit news.ro. Sursa citată a precizat că, la data de 3 octombrie, în jurul orei 18:00, o persoană a sesizat Poliţia cu privire la faptul că într-un imobil de pe raza localităţii Rusciori a izbucnit un scandal între mai multe persoane.  

”Din primele cercetări efectuate, s-a conturat ipoteza că, la data şi ora menţionate mai sus, între mai multe persoane, domiciliate în localitatea Rusciori, în timp ce se aflau la o petrecere într-un imobil de pe raza localităţii amintite, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un scandal, 13 persoane agresându-se verbal şi fizic, prin lovire cu diverse obiecte contondente, pietre, bâte. De asemenea, în timpul scandalului, geamurile imobilului în care se aflau persoanele în cauză au fost sparte”, au precizat poliţiştii.  

Cinci persoane au ajuns la spital

În urma producerii incidentului, cinci persoane au necesitat transportul la spital, iar dintre acestea, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a necesitat internarea. ”Date fiind cele constatate, la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, respectiv distrugere, iar la data de 7 octombrie a.c., odată cu administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii au reţinut 13 persoane, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Cei 13, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, a mai transmis IPJ Sibiu.  

Cercetările continuă la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Răniţi, scandal şi geamuri făcute praf, după ce 13 bărbaţi s-au bătut cu bâte şi pietre, în Sibiu