Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie la România Dansează! CRBL: „N-am dat doi lei pe el şi am greşit!”

Chiar dacă de cele mai multe ori juraţi au intuit corect, au fost şi momente în care surprizele au depăşit orice imaginaţie

Zeci de stiluri de dans şi sute de concurenţi au trecut anul acesta prin faţa celor trei juraţi România Dansează, super show difuzat în fiecare duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Oameni cu ştate vechi în lumea dansului, juraţii încercau de cele mai multe ori să îşi facă o impresie despre aceştia încă de la primii paşi ai lor pe scenă. Chiar dacă de cele mai multe ori au intuit corect, au fost şi momente în care surprizele au depăşit orice imaginaţie.

Este şi cazul lui Florin Marţian, un concurent de 18 ani, din Brăila, care l-a făcut pe CRBL să exclame: „N-am dat doi lei pe el la început şi am greşit! Omul s-a transformat!”. Florin s-a prezentat cu un număr de popping, dans ce a luat naştere în anii 80 şi la baza căruia stă contractarea musculaturii, urmată de o relaxare rapidă, lăsând impresia unui smucituri sau a unui efect de slow motion.

Florin le-a mărturisit juraţilor că n-a mai dansat niciodată în faţa lui public şi deşi este extrem de timid, a decis să lase tot deoparte şi să vină la România Dansează. Ba mai mult, şi-a şi visat momentul pe scena super show-ului. Se antrenează singur, in garsoniera în care locuieşte şi nu-şi poate urmări mişcările în ansamblu, pentru că nu are o oglindă mare: „Dansez în două oglinzi, într-una îmi văd partea de sus a corpului şi în cealaltă picioarele!”. Cuvintele au fost de prisos în momentul în care şi-a început dansul. „E cel mai bun popping pe care l-am văzut”, i-a mărturist Monica. Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie la România Dansează! CRBL: „N-am dat doi lei pe el şi am greşit!”