Antena Meniu Search
x

Foto Răsturnare de situație: Tânăra avocată din Iași, găsită pe caldarâm în lenjerie intimă, ar fi fost aruncată pe geam de iubitul ei, tot avocat

Avocatul ieșean Sebastian Felecanu a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor calificat, după ce anchetatorii au obținut dovezi conform cărora bărbatul ar fi aruncat-o pe fereastra locuinţei pe iubita lui, anul trecut. Inițial se crezuse că femeia căzuse de la etaj sau încercase să-și ia viața. Tragedia a avut loc pe 19 iunie 2021.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 18:58

avocata Monica Cioată
Răsturnare de situație: Tânăra avocată din Iași, găsită pe caldarâm în lenjerie intimă, ar fi fost aruncată pe geam de iubitul ei, tot avocat - BZI / Ziarul de Iași

Potrivit Ziarul de Iași, avocata Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a ajuns pe caldarâm având pe ea doar lenjerie intimă. Tânăra şi iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, din Baroul Iași, tocmai veniseră de la o petrecere şi se certaseră.

Ce spun procurorii din Iași despre moartea avocatei Monica Cioată

"La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. şi art. 189 al. 1 lit. g) C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p. Inculpatului i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţia, în conformitate cu prevederile art. 309 C.p.p.

Faţă de inculpat a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Procurorii vor cere arestarea preventivă a lui Sebastian Felecanu, o decizie urmând a fi luată de judecătorii de drepturi și libertăți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație: Tânăra avocată din Iași, găsită pe caldarâm în lenjerie intimă, ar fi fost aruncată pe geam de iubitul ei, tot avocat