Antena Meniu Search
x

Răzbunare pentru un loc de parcare. Un tânăr de 19 ani și-a împușcat vecinul cu un pistol cu bile, pe o alee din Reşiţa. Bărbatul de 55 de ani, rănit în abdomen

Un tânăr de 19 ani a ajuns pe mâna polițiștilor din Caraş-Severin după ce a tras cu un pistol cu bile spre un bărbat pe care l-a rănit în abdomen. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Reşiţa. Cei doi se certau de ceva timp pe un loc de parcare. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 14:26

Vezi și

Incidentul a avut loc noaptea. În timp ce se afla pe Aleea Roman din Reșița, tânărul ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului, au anunțat polițiștii.

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Potrivit primelor informații, cei doi erau în conflict din cauza unui loc de parcare pe care se certau de ceva vreme. Incidentul s-a petrecut pe alee, după ce tânărul de 19 ani a trecut prin zonă și a văzut victima, care era cu vecinii la scară. De acolo ar fi început o nouă ceartă, moment în care adolescentul a intrat în casă, a luat pistolul cu bile și l-a împuşcat pe bărbat. 

Tânărul a fugit și a ascuns pistolul într-o debara din scara unui bloc

După incident, tânărul a fugit și a ascuns pistolul într-o debara din scara unui bloc. Ulterior, arma a fost găsită de polițiști. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Luni, el va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răzbunare pentru un loc de parcare. Un tânăr de 19 ani și-a împușcat vecinul cu un pistol cu bile, pe o alee din Reşiţa. Bărbatul de 55 de ani, rănit în abdomen