Antena Meniu Search
x

Video Razie de amploare, în Bucureşti. Poliţiştii au tras pe dreapta şi un livrator: bărbatul era băut, mâncarea nu a mai ajuns la destinaţie

A fost razie de amploare, noaptea trecută, în Capitală. Polițiștii au tras pe dreapta zeci de șoferi pentru a-i testa cu aparatele alooltest și drugtest.

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 08:10

Vezi și

Mai mulți conducători auto au căzut testele polițiștilor și s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși băuți sau drogați. Agenţii au aplicat 49 de amenzi în valoare totală de peste 40.000 de lei, iar 18 șoferi au rămas fară permis de conducere.

Un livrator, tras pe dreapta

Printre aceștia, un bărbat care livra mâncare, a fost găsit băut, iar mâncarea nu a mai ajuns la destinație. Verificate au fost și documentele șoferilor, iar cei care au fost prinși în offside, s-au ales cu amenzi usturătoare. Patru șoferi au rămas fară certificatele de înmatriculare, după ce polițiștii au găsit defecțiuni tehnice la autoturismele pe care le conduceau.

"Mai multe persoane au fost depistate de catre politistii rutieri, conducand sub influenta bauturilor alcoolice, desi vorbim de valori mai mici de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat,  acestia au fost sanctionati contraventional cu amenda si suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile", a declarat Oana Pîrvan, Brigada Rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Razie de amploare, în Bucureşti. Poliţiştii au tras pe dreapta şi un livrator: bărbatul era băut, mâncarea nu a mai ajuns la destinaţie