Antena Meniu Search
x

Razii încheiate cu amenzi la cluburile din Centrul Vechi din București

S-a dat alarma vineri seară în Centrul Vechi al Capitalei. Zeci de tineri au fost evacuaţi, după ce un club plin a fost cuprins de fum. Mai multe echipaje de pompieri au venit la faţa locului. Din fericire, incendiul nu s-a extins.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 23:51

Vezi și

S-a dat alarma vineri seară în Centrul Vechi al Capitalei. Zeci de tineri au fost evacuaţi, după ce un club plin a fost cuprins de fum. Mai multe echipaje de pompieri au venit la faţa locului. Din fericire, incendiul nu s-a extins. În alertă au fost şi poliţiştii, care au descins în mai multe localuri. În toate, au găsit nereguli grave şi au dat amenzi de peste 20 de mii de lei.

Zeci de tineri au intrat în panică după ce clubul în care petreceau s-a umplut de fum. După un apel la 112, în zonă au venit mai multe autospeciale ale pompierilor şi echipaje Smurd.

Distracţia a fost oprită vineri noapte în mai multe cluburi. 80 de poliţişti, pompieri şi reprezentanţi ai inspectoratului teritorial de muncă şi ai agenţiei naţionale pentru protecţia consumatorului au făcut controale în Centrul Vechi.

Au fost şi cluburi în care poliţiştii au descoperit că siguranţa clienţilor şi protejarea bunurilor nu sunt priorităţi pentru patroni.

Doar noaptea trecută, poliţiştii au dat amenzi de peste 20 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Razii încheiate cu amenzi la cluburile din Centrul Vechi din București