Antena Meniu Search
x

Video Razii pe Autostrada Soarelui, la Fetești. Polițiștii sunt pe urmele șoferilor iresponsabili, care se urcă drogați la volan

Tragedia 2 Mai se poate repeta oricând pe şoselele din România. Drogurile la volan au devenit fenomen. Acum, după ce doi tineri au murit, poliţiştii fac razii pe drumul spre mare.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 25.08.2023, 19:30

Vezi și

Un fenomen periculos: doar în primele opt luni ale anului, 1,880 de şoferi au fost prinşi conducând sub influenţa drogurilor. Asta înseamnă că, în fiecare zi, aproape opt români se urcă drogaţi la volan şi pun în pericol viaţa lor şi vieţile altora.

Razii în drumul spre litoral, pentru a evita o nouă tragedie

În ultimele 24 de ore, doar pe litoral, poliţiştii au prins doi tineri iresponsabili: unul de 20 de ani, care conducea prin Mangalia dupa ce consumase amfetamină. În aceeaşi noapte, un alt tânăr de 21 de ani, drogat cu cocaină, a fost prins la volan în Costineşti.

Ce se întâmpă acum aici, la Feteşti, e doar începutul unui weekend în care poliţia îşi va concentra toată atenţia pe litoral. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Razii pe Autostrada Soarelui, la Fetești. Polițiștii sunt pe urmele șoferilor iresponsabili, care se urcă drogați la volan