Antena Meniu Search
x

Video AUDIO. Înregistrare GoPro cu momentele de panică de după tragedia din 2 Mai. "Nu-mi vine să cred! Nici nu pot să mă uit"

Momentele cumplite trăite de prietenii Robertei şi ai lui Sebastian, surprinse imediat după tragedia de la 2 Mai, au fost înregistrate de camera GoPro pe care Sebi o avea în borsetă. Sunt aproape 40 de minute de sunet în care victimele lui Vlad Pascu strigă după ajutor şi îşi caută disperate prietenii. Totul, în timp ce autorul îşi vede de drum ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Informaţii şi detalii care pot avea un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 17:41

Vezi și

Voce femeie: Sună! Sună, nu-mi vine să cred! Vai!

Voce bărbat: Veniţi încoace!

Voce femeie: Roberta! Roberta! 

Voce bărbat: Roberta!

Pe acelaşi subiect

Voce femeie: Frate, dar nu pot să mă uit!

Voce bărbat: Hai, măi, du-te mai în urmă.

Voce femeie: Haide! Nici nu pot să mă uit...

Voce bărbat: A venit în viteză! Şi a plecat!

Voce bărbat: Aşa am găsit, ce vedeţi aici.

Voce bărbat 2: Două, două, atât.

Voce femeie ambulanţă: A, două victime.

Voce bărbat: Două victime. Una aici, de fapt jumătate aici. O victimă acolo.

Voce bărbat: Încă o victimă la SMURD, mâna ruptă!

Voce victimă: Da, mă doare rău, am mâna ruptă!

Voce femeie ambulanţă: Frate, dar unde e maşina lor? Nu înţeleg?

Voce bărbat: Nu, a fugit! 

Înregistrarea a fost găsită de tatăl lui Sebastian când a recuperat de la poliţişti lucrurile fiului său. Observator a difuzat o parte din ea - cea care poate fi difuzată - pentru a arăta exact dimensiunea tragediei în contextul în care, la o săptămână de la accident, înţelegem că nu doar şoferul Vlad Pascu este vinovat.

"Am găsit ceva ce avea el, la el. În seara aceea a accidentului. O cameră GoPro", spune Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian. Este mărturia cutremurătoare a tatălui lui Sebastian, studentul care alături de Roberta a fost ucis la intrarea în 2 Mai de şoferul drogat. Bărbatul spune că a avut o premoniţie şi a răscolit borseta purtată de fiul său în noaptea accidentului.

Accidentul de la 2 Mai, înregistrat de victimă

"Dumnezeu a făcut că exact în momentul când l-a omorât s-a pornit camera. Şi am 50 de minute, exact moartea lui", adaugă Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian. Tatăl a ascultat îndurerat filmul tragediei. "Vaietele copiilor după accident mi-au rămas în cap şi nu cred că o să-mi mai iasă niciodată. Am avut puterea să ascult tot, dar este ceva dezastruos", a mărturisit bărbatul.

Înregistrarea va ajunge la poliţie pentru a fi folosită ca probă în anchetă. Tatăl lui Sebastian e convins că justiţia va face dreptate în cazul fiului său. Însă nu crede în vindecarea sistemului. "Nu sunt doar ei vinovaţi, sunt mult mai mulţi. Şi capetele de sus nu vor cădea niciodată", este convins Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » AUDIO. Înregistrare GoPro cu momentele de panică de după tragedia din 2 Mai. "Nu-mi vine să cred! Nici nu pot să mă uit"