Antena Meniu Search
x

Reacţia soţiei interlopului scoţian care ar fi oferit 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul din România: "Nu l-a interesat asta"

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, a anunţat, zilele trecute, că oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul, pe Craig Jr., plecat cu mama lui, Mihaela Petroi, o femeie în vârstă de 32 de ani, în România.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 09:43

Mihaela şi fiul ei trăiesc în România, iar tatăl micuţului este în Scoţia
Mihaela şi fiul ei trăiesc în România, iar tatăl micuţului este în Scoţia - Facebook Mihaela Petroi
  • Românca şi interlopul scoţian sunt în proces de divorţ.

Interlopul a lăsat să se înţeleagă că femeia, cu care se află în proces de divorţ, l-a răpit pe băiatul de şase ani şi a plecat cu el în România, fără acordul tatălui. De asemenea, Craig Windsor a precizat că este extrem de afectat de situaţie.

Pentru a lămuri situaţia, Mihaela Petroi a oferit şi punctul ei de vedere. Românca a ţinut să precizeze, printre altele, că "tatăl a semnat o foaie în faţa unui avocat scoţian şi a fost de acord să duc copilul în România, să trăiesc în România, să merg la şcoală aici, să fac educaţie aici şi să cresc aici".

Românca îl acuză pe tatăl scoţian al copilului ei că a acţionat ilegal

Mihaela Petroi precizează că bărbatul şi-a dat acordul să călătorească în România, pentru a-şi vedea fiul, "dar nu l-a interesat asta". Românca dă asigurări că băiatul vorbeşte zilnic pe internet cu tatăl său şi neagă informaţiile conform cărora băiatul ar fi fost rănit în România: "Fotografia pe care a postat-o este o reacţie alergică la muşcăturile de ţânţari. A fost dus la doctor, a luat medicamente şi este ok. Băiatul meu nu a fost niciodată rănit. Băiatul meu este foarte fericit în România, a fost dus la grădiniţă aici, începe şcoala în curând aici".

Românca dă asigurări că băiatul de şase ani poate fi crescut în cele mai bune condiţii în România şi îl acuză pe tatăl acestuia că "ce a făcut este ilegal. Este doar un bărbat care nu poate accepta că nu îl mai vreau".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Reacţia soţiei interlopului scoţian care ar fi oferit 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul din România: "Nu l-a interesat asta"