Antena Meniu Search
x

Foto Reacția supermarket-ului în care au fost fotografiați 2 șobolani, împărțind frățește un covrig

Doi şobolani au fost surprinşi în vitrina unui supermarket din centrul Capitalei în timp ce împărţeau frăţeşte un covrig, iar reacția oficialilor nu a întârziat să apară. Aceștia precizează că ultima deratizare a fost făcută chiar în cursul zilei de marți, însă, pentru precauție, unitatea a fost închisă temporar.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.06.2021, 18:01

Șoboloani într-un supermarket din Sectorul 1
Dincolo de panoul de protecție din sticlă șobolanii savurau în liniște un produs de patiserie - Adrian Moraru via Facebook

“Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. Spatiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară. Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, au transmis reprezentanții supermarket-ului.

Imaginea devenită virală a fost publicată de Adrian Moraru, consilier general al Municipiului Bucureşti, alături de mesajul: "Şobolani în magazine. În Sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doreşti. Însă nu aşa se soluţioneaza conflictul cu ei. Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la ţară ca să ne arate ei ca luptă cu "mafia"?".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reacția supermarket-ului în care au fost fotografiați 2 șobolani, împărțind frățește un covrig