Antena Meniu Search
x

Reacţia Metrorex, după ce o bucată de tablă din tavan s-a prăbuşit în staţia 1 Mai

de Redactia Observator

la 07.06.2019, 22:20

Vezi și

Încă un incident periculos a dat alarma la metrou, în această după-amiază. O bucată de tablă s-a desprins din tavanul staţiei 1 Mai şi a căzut pe şine, chiar în faţa metroului. Martorii spun că trenul a proiectat-o pe peron, printre călători, dar reprezentanţii Metrorex au altă variantă.

Reprezentanţii Metrorex susţin că "în legătură cu evenimentul de astăzi, 07.06.2019, din staţia de metrou 1 Mai, Metrorex face următoarele precizări: Astăzi, ora 13.56, mecanicul trenului care mergea în direcţia Gara de Nord 2 a sesizat căderea unei bucăţi de tablă în calea de rulare, la staţia de metrou 1 Mai. Mecanicul a luat bucata de tablă şi a pus-o pe peronul staţiei, de unde a fost ridicată de un agent de pază. Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată. Totodată, menţionăm că nu au fost puşi în pericol călătorii. Pentru a determina cauzele care au determinat căderea acelei bucăţi de tablă, se va face o cercetare de către specialiştii tehnici ai societăţii".

Ulterior, reprezentanţii Metrorex au precizat că bucata de tablă invocată în incident a fost un ornament uşor din aluminiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacţia Metrorex, după ce o bucată de tablă din tavan s-a prăbuşit în staţia 1 Mai