Antena Meniu Search
x

Foto Bogdan Stamatoiu, implicat într-un grav accident rutier în Pantelimon. Redactorul-sef adjunct al GSP, în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Bogdan Stamatoiu, redactorul-sef adjunct al GSP, a fost implicat într-un grav accident rutier în Pantelimon, în jurul orei 13. Mașina în care se afla a intrat într-un stâlp de electricitate. Jurnalistul a ajuns în stare gravă la spital. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 22:19

Șoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spun polițiștii

La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna  Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bogdan Stamatoiu, implicat într-un grav accident rutier în Pantelimon. Redactorul-sef adjunct al GSP, în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp