Antena Meniu Search
x

Video Reguli pentru o vacanţă liniştită. Paşii ce trebuie urmaţi pentru a evita surprizele neplăcute

Agenţiile de turism se întrec în oferte, iar informaţiile referitoare la ridicarea restricţiilor în tot mai multe ţări îi determină pe mulţi să cumpere pachete de vacanţă.

De Andra Mitu la 23.06.2021, 16:40
Vezi și

Sunt însă câţiva paşi esenţiali de care trebuie să ţinem cont înainte să alegem o ofertă turistică. În primul rând, trebuie să ne asigurăm că tour-operatorul are asigurare.

Tour-operatorii au vândut un număr mare de pachete. Pentru o vacanţă reuşită trebuie respectaţi câţiva paşi simpli. În primul rând este recomandat să verificăm agenţia de turism, să ne asigurăm că este o agenţie de încredere, cu o reputaţie bună.

Putem face această verificare pe site-ul turism.gov.ro. Este foarte important ca agenţiile să aibă asigurare. Pe de altă parte, experţii în turism ne recomandă să verificăm şi capacitatea financiară a agenţiei pe care o alegem.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Reguli pentru o vacanţă liniştită. Paşii ce trebuie urmaţi pentru a evita surprizele neplăcute

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg