Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2023. De la concerte pe străzi, la spectacol de lasere şi drone luminoase. Unde va avea loc singura petrecere în aer liber din Bucureşti

Cu sau fără zăpadă. România se pregăteşte să petreacă pe străzi de anul nou! Localnicii unui mare oraş vor vedea pentru prima dată un spectacol de lasere şi drone luminoase. Capitala are o singură petrecere de stradă, dar plină de vedete şi spectacole de artificii. 

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 19:44

Vezi și

Bucureştenii sunt aşteptaţi la petrecerea de revelion din parcul Titan. Spectacolul la care vor cânta, printre alţii, Delia, Voltaj şi Guess Who, va dura cinci ore. 

Revelion 2023. Unde se dă liber la distracţie

Andreea Milea, reporter Observator: În Bucureşti, singura petrecere în aer liber în noaptea dintre ani va fi organizată aici, în parcul Titan. Spectacolul va începe la ora 20, iar pe scena din spatele meu vor urca zeci de artişti şi DJ. La miezul nopţii, veţi putea vedea aici un spectaculos foc de artificii. 

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3: De zece ani organizăm acest eveniment, petrecere de Revelion. Intrarea e liberă, nu trebuie să-şi facă cineva probelem ca trebuie sa plateasca ceva.

Pe acelaşi subiect

Timişoara, care se pregăteşte să devină anul viitor Capitala Culturală Europeană, invită localnici şi turişti la două concerte. 

Iulia Pop, reporter Observator: Revelionul organizat de Primăria Timişoara adună oamenii în jurul scenelor din Piaţa Libertăţii şi Piaţa Victoriei. Rând pe rând ne conduc spre noul an artişti precum Bella Santiago, Zoli Toth și Cargo. Trecerea în anul 2023 este marcată printr-un impresionant foc de artificii. 

De Revelion, muzica va răsuna şi în centrul Braşovului. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Petrecerea de Revelion de la Brașov înseamnă patru ore de muzică electronică, pe scena amplasată aici, în Piața Sfatului, cu patru DJ din Brașov și, în plus, un spectacol de artificii programat să dureze opt minute. 

Turist: Recomand oricui să vină la Brașov, cel mai frumos oraș.

Turistă: Lumimile sunt superbe și cred că oamenilor le place acest lucru. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Pentru ieşeni concertul de Revelion vine anul acesta şi cu noutăţi. În premieră, pe lângă focul de artificii de la miezul nopţii vor putea să vadă un spectacol cu lumini, lasăre şi 200 de drone. 

Cristina Oprea, reporter Observator: Şi la Craiova străzile vor fi luate cu asalt de petrecăreţi. Distracţia după ora 8 seara, iar cap de afiş sunt Antonia, The Motans sau Adrian Eftimie, iar pentru cei care iubesc focul de artificii, aceasta este destinaţia. 

Alex Prunean, reporter Observator: Aici, în Piaţa Unirii din Cluj, petrecerea va începe la ora 22. Atunci pe scenă vor urca DJ Project, Compact şi Arpy & Zip Band, iar la miezul nopţii vom avea parte de un spectaculos foc de artificii. 

După doi ani de pauză, din cauza pandemiei, petrecerea de Revelion revine şi în Suceava. Pe scenă vor urca atât cântăreţi de muzică populară, cât şi de muzică uşoară. 

Concerte în aer liber vor fi organizate de Revelion în mai multe oraşe din ţară. Vunk promite spectacol în Baia Mare, la Constanţa are concert Alexandra Stan, iar localnicii din Galaţi şi Târgu Jiu vor dansa pe muzica unor DJ cunoscuţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Revelion 2023. De la concerte pe străzi, la spectacol de lasere şi drone luminoase. Unde va avea loc singura petrecere în aer liber din Bucureşti